Skip to main content
Tanssitunnit lasten ryhmät
Tanssitunnit 15+ ja aikuiset
Esiintyvät ja kilpailevat ryhmät
Can anyone dance that much?

No meillä voi ja ihan helposti! Osta usempia kurssi ja hyödynnä edulliset kurssitarjoukset.

Tanssitunnit lasten ryhmät

Tutustutaan balettiin ja baletille ominaisiin harjoitteisiin leikkien ja lorujen kautta. Baletti on oiva harrastus lapselle, sillä se kehittää samanaikaisesti lapsen tasapainoa, notkeutta, ketteryyttä, rytmitajua ja musikaalisuutta, minkä lisäksi se tukee tunneilmaisua ja lisää ryhmätyötaitoja. Mukaan tunnille tarvitset balettiin sopivan vaatetuksen (balettipuku ja sukkahousut tai juppavaatteet sekä tossut) lisäksi juomapullon, jonka saat itse auki ja kiinni. Hiukset pidetään kiinni. Kesto 30 min. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 
Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


Tällä tunnilla harjoitellaan balettia monipuolisesti erilaisten lapsille soveltuvien harjoitteiden avulla. Tunti etenee kuten oikea balettitunti, harjoittelemme työskentelyä tangolla, keskilattialla ja erilaisilla välineillä.  Baletti on oiva harrastus lapselle, sillä se kehittää samanaikaisesti lapsen tasapainoa, notkeutta, ketteryyttä, rytmitajua ja musikaalisuutta, minkä lisäksi se tukee tunneilmaisua ja lisää ryhmätyötaitoja. Mukaan tunnille tarvitset balettiin sopivan vaatetuksen (balettipuku ja sukkahousut  sekä tossut) lisäksi juomapullo. Hiukset pidetään kiinni. Ikäraja on suuntaa antava. Kesto 45 min. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 
Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


LatinoShow Babies 3–4-vuotiaat (uusi)

Maailmanlaajuisen suosion saavuttanut K-POP -tanssi perustuu korealaisten artistien musiikkivideoiden koreografioihin. K-POP on  vauhdikas ja energinen tanssitunti nuorille ja sitä rytmittää korealainen mukaansatempaava popmusiikki. K-POP yhdistää näyttävät ja ilmaisevat liikkeet, musikaalisuuden ja esiintymisen sekä erilaisia rytmiikoita. Tanssi muistuttaa Street -tanssia ja Commercial -tanssia.

Tule rohkeasti kokeilemaan ja ihastu K-POP -tanssiin! Kurssille osallistuneiden kesken perustetaa whatsup -ryhmä, jonne jaetaan lisämateriaalia mm. harjoiteltavia koreografioita. Tanssia voit vaaleapohjaisilla tanssilenkkareilla tai sukilla. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). Opettajana Marissa Wallenius. Kesto 60 min. 


K-POP 12-18 vuotiaat (uusi!)

Uusi ryhmä perheen pienimmille, jotka haluavat aloittaa tanssiharrastuksen. Näillä tunneilla tutustumme tanssin, leikkien ja loruilun avulla latinalaistansseihin kuten samba, chachacha ja jive. Lisäksi harjoittelemme monipuolisesti erilaisia temppuja ja lattiatyöskentelyä. Mukaan tarvitset iloisen mielen, juomapullon sekä liikkumiseen sopivat vaatteet. Voit tanssia paljain jaloin tai tanssitossuilla. 

Tunnin kesto 30 min. Kauden alussa vanhemmat ovat tervetulleita tunneille, jotta varmistetaan kaikkien sopeutuminen ryhmään. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 
Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


LatinoShow Kids 5–6-vuotiaat (uusi)

Uusi ryhmä perheen pikkuisille, jotka haluavat aloittaa tanssiharrastuksen. Näillä tunneilla tutustumme tanssin, leikkien ja loruilun avulla latinalaistansseihin kuten samba, chachacha ja jive. Lisäksi harjoittelemme monipuolisesti erilaisia temppuja ja lattiatyöskentelyä. Mukaan tarvitset iloisen mielen, juomapullon sekä liikkumiseen sopivat vaatteet. Voit tanssia paljain jaloin tai tanssitossuilla. 

Tunnin kesto 30 min. Kauden alussa vanhemmat ovat tervetulleita tunneille, jotta varmistetaan kaikkien sopeutuminen ryhmään. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 
Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


Tällä tunnilla harjoittelemme latinalaistanssien perustekniikkaa ja teemme lyhyitä tanssikoreografioita. Lisäksi harjoittelemme monipuolisesti erilaisia pari- sekä showharjoitteita sekä lattiatyöskentelyä.  Nautimme yhdessä tekemisestä rytmikkään lattarimusiikin parissa.  Sarjoissa tanssittavia tanssilajeja ovat Tanssii Tähtien ohjelmasta tutut samba, chachacha, jive, paso doble,  valssi ja tango. 

Tällä tunnilla nautitaan tanssin ilosta. Kesto 45 min. Mukaan tarvitset juomapuollon ja iloisen tanssimielen. Tanssia voit sukilla, tanssi- tai kerhotossuilla tai paljain jaloin. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 
 Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


Tällä tunnilla hiomme latinalaistanssien perustekniikkaa ja teemme lyhyitä tanssikoreografioita. Lisäksi harjoittelemme monipuolisesti erilaisia pari-, show- ja lattiaharjoitteita.  Nautimme yhdessä tekemisestä rytmikkään lattarimusiikin parissa.  Sarjoissa tanssittavia tanssilajeja ovat samba, chachacha, jive ja rumba. Tältä tanssitunnilta ei puutu menoa ja meininkiä.

Esiinnymme mielellämme erilaisissa tilaisuuksissa.  Tällä tunnilla nautitaan latinalaistanssien ilosta ja ilmaisun voimasta. Tanssia voit sukilla, päkiätossuilla tai paljain jaloin. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). Kesto 60 min. 
 Opettajana Jenniliina Stenfors.


Nykytanssitunnit sopivat kaikille liikkumisesta, musiikista ja tanssista innostuneille lapsille!

Tällä tunnilla tutustumme luovin keinoin tanssilliseen kehon käyttöön ja tanssi-ilmaisuun. Tunneilla harjoittelemme mm. tanssi-improvisaatiota, lattian poikki liikkumista eri tasoissa, koordinaatiota ja tanssitekniikkaa sekä tanssisarjaa.  

Liikkua voit rennoissa, mielellään pehmeissä vaatteissa sukin tai paljain jaloin. Tanssitossuja emme käytä. Otathan mukaan iloisen tanssimielen lisäksi juomapullon. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). Kesto 45 min. Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


Tanssillisessa muskarissa 1-3 -vuotiaat taaperot pääsevät tanssimaan, leikkimään ja
laulamaan yhdessä oman vanhemman/aikuisen kanssa. Tanssillinen muskari on
loistava ensimmäinen harrastus taaperolle, sillä se kehittää monipuolisesti lapsen
taitoja mm. motoriikka, rytmi ja vuorovaikutus. Tanssillinen muskari on hyvän
mielen tanssiharrastus lapselle ja aikuiselle ja se vahvistaa lapsen ja aikuisen välistä
suhdetta. Tunnille tarvitset mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet ja vesipullon.
Tunnilla voi tanssia paljain jaloin, jarrusukilla tai jumppatossuilla
.

Kurssi kokoontuu viisi kertaa jaksossa 1 (19.1., 26.1., 2.2., 9.2., 16.2.) ja viisi kertaa jaksossa 2 (5.4., 12.4., 19.4., 26.4., 3.5.) Kesto 30 min. Kurssimaksulla (sisarusalennus -50%, ei voi yhdistää muihin kursseihin/alennuksiin)
Opettajana Susanna Sarja.


TikTok-tanssit ovat monipuolisia tansseja, joita julkaistaan Tiktok -palvelussa. Tällä tunnilla opetellaan TikTok -tansseja ja lopuksi kuvataan ja julkaistaan Rudancon TikTok -tilille onnistumisen hetket. Superhauska  ja ajassaoleva tanssitunti. Tunnille osallistujalla tulee olla kuvauslupa.

Tanssia voi sukilla, tanssitossuilla, vaaleapohjaisilla tanssilenkkareilla tai paljain jaloin. Kesto 45 min. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 
Opettajana Maiara Söderman-Vaz. 


Street nuoret 9-13 -vuotiaat (uusi!)

Nuorten oma Street -tanssitunti,  jossa keskitytään tekniikan ja taitoharjoitteiden lisäksi tanssin riemuun. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tekniikka- ja akrobatiaosuuden sekä koreografian työstämisen.  Tunnilla tutustutaan eri Street tanssin tyylilajeihin ja harjoitellaan monipuolisesti tekniikkaa ja temppuja sekä rytmikkäitä tanssisarjoja. 

Tanssia voit  lenkkareilla ja rennoissa sekä pehmeissä vaatteissa, jotka tukevat lattialla tapahtuvia harjoitteita. Iloisen tanssimielen lisäksi ota mukaan juomapullo.  Kesto 60 min. Kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). Opettajana Maiara Söderman-Vaz. 

// Ikärajat ovat suuntaa antavia. 


Takaisin ylös

Tanssitunnit 15+ ja aikuiset

Nämä tunnit soveltuvat yli 15 -vuotiaille ja aikuisille tanssin harrastajille. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan myös sinulle uusia lajeja!


Bailatino on Suomen Tanssiurheiluliiton rekisteröimä tanssiliikuntamuoto. Tunneilla tanssitaan lattareita kuten merenque, bachata, samba, salsa, chachacha jne. Tule kokemaan lattaritanssien huumaa, sykettä ja tanssin iloa! Bailatinoa tanssitaan Rudancolla kahdella eri tasolla. Mukaan pääset Rudancon 10 x -kortilla tai kertamaksulla 12€. Jatkokurssille voit ilmoittautua myös kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset). 

Bailatino alkeet 

Tunnit tanssitaan Rudancon studiolla Satakunnan Teollisuustalolla. Tunneilla tehdään lyhyitä ja helppoja tanssisarjoja ja nautitaan lattaritanssimeiningistä. Kesto 60 min.
Opettajana Jenniliina Stenfors. 

Bailatino jatko 

Tunti sopii sinulle, jolla on jo aikaisempaa tanssitaustaa tai olet käynyt aikaisemmin bailatino-tunneilla. Suosittelemme rohkeasti kokeilemaan eri taitotason tunteja, näin tanssitaidot kehittyvät parhaiten!

Jatkotason tanssitunnilla tanssitavat koreografiat ovat hieman pidempia kuin alkeistason tunnilla, ne sisältävät lisäksi erilaisia rytmivariaatioita ja käsillä tehtävää liikemateriaalia. Yhden tunnin aikana ehdimme tanssia noin kaksi erilaista koreografiaa. 

Nyt voit osallistua Bailatino jatkotason tunneille kertamaksulla ilmoittautumalla Nimenhuudossa tai sitten edullisella kurssimaksulla ilmoittautumalla kursille kurssilomakkeella. Kesto 60 min. Opettajana Carita Koivula-Pukkila. 


Baletti

Balettitunti aikuisille ja nuorille. Tunti alkaa aina huolellisella lämmittelyllä sekä plie ja tendue -sarjoilla, jotka tehdään tangolla. Baletille ominaisia askelikkoja ja hyppyjä harjoitellaan myös lattian poikki tehtävillä sarjoilla. Lopuksi harjoittelemme keskilattialla tehtävää tanssisarjaa. Baletti kehittää mm. syviä lihaksia ja ryhtiä. Tunnilla on rauhallinen tempo ja ihanat musiikit, jotka tukevat palautumista esim. raskaasta työpäivästä. Tule mukaan rohkeasti ja rakastu balettiin!

Mukaan pääset edullisella kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä useamman kurssin valitset) kertamaksu 14 e. Kesto 60 min. 
Opettajana Maria Helinkö. 


Centering on balettiin ja pilatekseen pohjautuva kuntotunti. Tällä tunnilla kehitetään balettitekniikkaa ja tanssijalle tarpeellista fysiikkaa useiden toistojen kautta niin tangolla kuin lattiallakin. Tunti kehittää syviä lihaksia ja mm. ryhtiä. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille. Mukaan pääset Russelin 10 x -kortilla tai 16 € kertamaksulla. Kesto 60 min. Opettajana Russell Adamson. 


Commercial Latin -tanssityylissä yhdistyvät eri elementit commercial dancesta ja latinalaistansseista kuten esimerkiksi reggaetonista, bachatasta sekä salsasta. Tunti muodostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista, joissa käydään läpi koreografiassa tarvittavia liike-elementtejä sekä varsinaisen koreografian työstämisestä. Musiikkina tunneilla soi uusia ja vanhoja lattarihittejä. 

Commercial Latin -tunneille tarvitset mukaan juomapullon, lenkkarit ja asennetta!

Neljän kerran tiiviskurssi kokoontuu keskiviikkoisin 17.1., 24.1., 31.1. ja 7.2.

Tiiviskurssin hinta 52 €.

Kesto 60 min. Opettajana Rosalia Ruotsalainen.


Jos kaipaat menevää tanssituntia, jossa ei mietitä tekniikkaa, vaan annetaan palaa – tämä tunti sopii juuri sinulle. Luvassa on sykettä ja tanssin iloa. Koko tunti tanssitaan lyhyitä ja helppoja sarjoja opettajan tahdittamana. Sarjoja ei tarvitse osata ulkoa, sen kun vaan antaa mennä! 

Mukaan pääset Rudancon 10 x -kortilla tai 12 € kertamaksulla. Kesto 60 min. 
Opettajana Kati Niiniviita.


Ryhmä sopii sinulle, joka haluat kehittää tanssitaitojasi ja kokeilla jotain ihan uutta. Olet ehkä käynyt aikaisemmin zumbassa, bailatinossa tai ryhmäliikuntatunneilla, mutta nyt kaipaat jotain uutta. Kurssilla tutustumme latinoshowtanssiin ja sen eri lajeihin. Teemme erilaisia showtanssille tyypillisiä harjoitteita, opettelemme latinalaistanssitekniikkaa sekä työstämme mukaansatempaavia helpohkoja latinoshow -koreografioita.

Mukaan pääset kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä usamman kurssin valitset). Kesto 60 min. 
Opettajana Kati Niiniviita. 


Lattaritanssi-iloittelua, tanssiharjoitteita ja erilaisia koreografioita, joissa yhdistyvät showtanssielementit sekä latinalaistanssit. Jatkotason tuntien koreografioissa hyödynnetään useita eri latinalais- ja taidetanssitekniikoita sekä kokonaisvaltaisia show -tanssielementtejä, joihin kuuluu esim. lattia-, akrobatia ja kontaktityöskentelyä. Osallistujilla tulee olla aikaisempaa tanssitaustaa. Mukaan pääset kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä usamman kurssin valitset). Kesto 60 min. 
Opettajana Carita Koivula-Pukkila.

Tällä tunnilla yhdistyvät nykytanssin ja Jazzin ihanimmat elementit. Russell Adamson on tunnettu virtaavista koko kehoa käyttävistä tanssisarjoista, joissa hyödynnetään monipuolisia tanssitekniikoita. Nautimme tanssi-ilmaisusta ja jazz tanssin ihanista musiikeista. Tule rohkeasti kokeilemaan ja ihastu taidetansseihin! Mukaan pääset Russelin 10 x -kortilla tai 16 € kertamaksulla. Kesto 60 min. 
Opettajana Russell Adamson.


Tanssitunnilla opetellaan latinalaistanssien perustekniikkaa korkokengillä tai ilman. Latinalaistansseille kuten samba, chachacha, rumba, jive ja paso doble on tyypillistä sensuelli, monipuolista  tanssi-ilmaisua, rytmiikkaa, liikedynamiikkaa ja karaktääriä hyödyntävä liikekieli.

Antaudu siis lattaritanssien huumaan! Tunti lähtee liikkeelle tekniikkaharjoitteista ja lopuksi harjoitteet yhdistetään lyhyeen tanssisarjaan, jossa pääset treenaamaan askelikkojen lisäksi aina myös tanssi-ilmaisua.

Opettajalta saat apua tarvittaessa myös  tanssikenkiin liittyvissä valinnoissa. Mukaan pääset kurssimaksulla (sitä edullisempi, mitä usamman kurssin valitset). Tanssitunnin kesto on 45 min. Kurssimaksun maksaneille 30 min. venyttely sisältyy hintaan. Suosittelemme jäämään venyttelytunnille, erityisesti jos olet tanssinut korkokengillä. Kertamaksu 14 € (ei sisällä venyttelyä).  Opettajana Carita Koivula-Pukkila.


Keskiviikkoisin Rudancolla huolletaan omaa kehoa. Tämä tunti sopii niin tanssista kuin esimerkiksi kiireestä ja stressistä palautumiseen. 

Tule mukaan pysähtymään ja lataamaan keho uudella hyvällä energialla! Ei taitotaso- tai osaamisvaatimuksia. 

Mukaan pääset Rudancon 10x -kortilla tai kertamaksulla 12€. Opettajina toimivat Rosalia Ruotsalainen ja Terhi Heino, jotka vetävät tuntia vuoroviikoin.  


Kuntotunti kaikille. Lihaskuntoa, kiertoharjoittelua, sykettä ja tekemisen meininkiä hyvässä treeniporukassa. Liikkeelle voit lähteä nollasta. Aikaisempaa kuntoilutaustaa ei tarvita. Mukaan pääset Russellin 10 x -kortilla tai 16 € kertamaksulla. Opettajana fysiikkavalmentaja/tanssinopettaja Russell Adamson.


Ohjattu kuntoilutunti kaikille kuntoilusta kiinnostuneille! Oli sun tavoitteena sitten voiman tai notkeuden lisääminen, painonpudotus tai vaikkapa vaan lisäenergian saaminen kuntoilusta, niin tämä tunti sopii sinulle. Tule mukaan treenaamaan hyvällä fiiliksellä ja hyvässä porukassa! Ohjattu treeni on tehokkaampaa kuin itsenäinen harjoittelu. Riittää, että tulet paikalle ja keho kiittää!!!

60 min. kuntotunti, jossa hyödynnetään Rudancon omaa kuntoilutilaa ja kuntosalilaitteita. Lähtötasona sohvaperuna. Mukaan pääset Rudancon 10 x kortilla tai 12 € kertamaksulla. Opettajana Heikki Pukkila. 


Ihanat salsarytmit kutsuvat sinua! 

Tule rohkeasti mukaan salsailemaan meidän kanssa. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita, vaan liikkeelle lähdetään nollasta ja tunneilla edetään osallistujien taitotason mukaisesti. Omaa paria ei tarvita, sillä tunneilla toimii parinvaihto. Kurssi toteutuu neljänä perättäisenä sunnuntaina (21.1., 28.1., 4.2. ja 11.2.) klo 14.45. Hinta on 52 e/henkilö/kurssi. Opettajana Carita Koivula-Pukkila

HUOM! Tammikuun tiiviskurssi ei totedu. Ks. kohta Parisalsa alkeisjatko.


Parisalsa alkeisjatko (kuubalainen)

Ihanat salsarytmit kutsuvat sinua!  
Tule rohkeasti mukaan salsailemaan meidän kanssa. Tämä tunti sopii sinulle, joka olet käynyt parisalsan alkeet -kurssin tai sinulla on jo jonkin verran kokemusta salsasta tai muista paritansseista. Omaa paria ei tarvita sillä tunneilla toimii parinvaihto. Mukaan pääset Rudancon 10 x -kortilla tai 12 € kertamaksulla. 
Opettajina Carita Koivula-Pukkila ja Arto Hautamäki.

Jatkoryhmä kokoontuu keskiviikkoisin. Tunneilla tanssitaan jatkotason kuviovariaatioita eri tanssilajeista kuten salsa, bachata, merengue, rueda de casino ja kizomba. 

Tunneille vaaditaan jatkotason osaaminen 3-4 vuoden tanssitausta. Taitotason testaus alkeisjatkosryhmässä. Testauksesta vastaa salsaopettaja Arto Hautamäki.

Omaa paria ei tarvita. Ilmoittautumiset tmiarto@gmail.com tai 040 564 9562. HInta 17€/1,5h ja 170€/12 -kertaa. Maksut Artolle. 


Soolo Bachata

Bachatatanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta. Se on syntynyt köyhien katusoittajien parissa ja sille tyypillistä on romanttiset sydäntäsärkevät sanoitukset ja kitararytmit. Bachata todella vie sydämesi ja jalat mennessään!

Rudancolla Bachataa tanssitaan nyt soolona ihanilla ja sensuelleilla tanssitunneilla. Tunneilla pääset hiomaan bachatatekniikkaa ja oppimaan uusia kuvioita. Aikaisemmasta tanssitaustasta lattareiden parissa on hyötyä.

Tervetuloa uppoutumaan bachatan saloihin! Kesto 60 min. Kurssi kokoontuu keskiviikkoisin. Mukaan pääset edullisella kurssimaksulla (kurssimaksu on sitä edullisempi, mitä usamman kurssin valitset) tai 14 € kertamaksulla. Opettajana Terhi Heino.


Shuffle

Jalkapainotteinen tanssilaji, jossa ylävartalo pysyy melko paikoillaan. Shuffle on lähtöisin 1980-luvulta Australian Melbournesta. Vuosien saatossa tanssi on saanut vähän eri tyylisuuntauksia, joista erilaistui nykypäivänä yleisimmin tanssittava cutting shapes tyyli, jota myös opetetaan Rudancolla. Shuffle koostuu kaikista eri street-tanssityyleistä ja on todella hyvää kuntoilua jossa hiki virtaa ja tulee hyvälle tuulelle. 

Viikkotunneille voit osallistua kun olet käynyt alkeiskurssin, tai jos shufflen perusaskeleet ovat muuten hallussa. (running man, t-step, charleston ja polly pocket).
Et tarvitse mitään tanssitaustaa aloittaaksesi shufflen harrastamisen. Alkeiskurssilla lähdemme liikkeelle täysin nollasta hitaan musiikin tahdissa. Yläikärajaa ei ole!

Tunneille tarvitset sisälenkkarit, juomapullon ja mukavat vaatteet. Huom! Parkettisaliin ainoastaan vaaleapohjaisilla lenkkareilla/tanssikengillä. 

Alkeet pidetään aina 2-pv.n /yht. 4h tiiviskurssina, kysynnän mukaan. Hinta 52€
Viikkotunnit ovat 4-tunnin jaksoja. Koreografia vaihtuu joka jakso. Hinta 52€
Jokaisesta viikkotunnista pidetään omaa whatsapp ryhmää, jonne laitetaan video kunkin tunnin opeista. 

Shufflen viikkotunnit Rudancolla
Shuffle alkeisjatko 1     keskiviikkoisin klo 18.00-19.00
Shuffle alkeisjatko 2     torstaisin klo 17.00-18.00
Shuffle keskitaso          keskiviikkoisin klo 17.00-18.00
Shuffle edistyneet         torstaisin klo 18.00-19.00

Kaikki ilmoittautumiset yhteystietoineen (nimi, osoite, puh. nro. ) sähköpostilla osoitteeseen shufflepori@gmail.com. Aihe: mille tunnille ilmoittaudut tai ig: viestillä käyttäjälle shufflepori.

Kesto 60 min. Opettajana Kati Niinimäki.

Kati on opettajana kärsivällinen ja huolellinen. Hänen tunneilla on aina iloinen ja hauska tunnelma. Shufflea hän on harrastanut 2,5 vuotta ja opettanut vuoden. Kati rakastui lajiin sosiaalisessa mediassa ja päätti itse
opiskella tanssin. Tämä laji sopiikin ihan kaikille, etkä tarvitse mitään aiempaa tanssitaustaa aloittaaksesi shufflen.


Absolut beginners. Oletko haaveillut Street -tanssista, mutta sopivaa kurssia ei ole löytynyt tai kynnys lähteä tunneille on ollut liian korkea. Sinulla on kenties kokemusta muista tansseista, mutta haluaisit oppia myös rentoja street- tanssityylejä ja hopahtavia askelikkoja ja saada ilmaisuun lisää attitudea! Street alkeita tanssitaan Rudancolla perjantaisin. Mukaan pääset edullisella kurssimaksulla (mitä useamman kurssin valitset, sitä edullisempi on maksu), 10x -kortilla tai 12 € kertamaksulla. Opettajana Marissa Wallenius. 


Rento tanssityyli, mukaansa tempaava musiikki, rytmittelyä, käsiä ja tanssiakrobatiaa. Tunnilla tutustutaan monipuolisesti eri Street -tanssilajeihin kuten HipHop, Funky, Breikki, Urban Style jne. erilaisten tanssisarjojen, teknisten ja akrobaattisten harjoitteiden avulla. 

Näitä kaikkia sisältää tämä kokonaisvaltainen tanssitunti nuorille ja aikuisille ammattitanssija Russell Adamsonin vetämänä. Aikaisemmasta tanssitaustasta on hyötyä tällä tunnilla, mutta etenemme oppilaiden taitotason mukaan.

Mukaan pääset Russellin 10 x -kortilla tai 16 € kertamaksulla. Kesto 60 min. Opettajana Russell Adamson. 


Jos sinulla on mahdollisuus kuntoilla vain kerran viikossa tai sinun pitäisi valita yksi kuntotunti suuren tarjonnan joukosta VALITSE TÄMÄ. Tehokas ja monipuolinen kuntotunti sisältää huolellisen lämmittelyn, ammattilaisvalmentajan ohjauksen, sykettä, koko kehon lihaskuntoa ja lyhyet venyttelyt. Kroppa kiittää ja aineenvaihdunta käy vielä seuraavallakin viikolla.

Mukaan pääset Russellin 10 x -kortilla tai 16 € kertamaksulla. 
Opettajana Russell Adamson. 


Muista venytellä ja huoltaa kehoa!  Tavoitteellinen ja napakka venyttelytunti Heel/Lattariteknikkatunnin päätteeksi tai vaikkapa kuntosalitreenin jälkeen.  Venyttelytunti tukee kehon ja mielen hyvinvointia sekä edesauttaa kehon palautumista treenistä. Mukaan pääset Rudancon 10x -kortilla tai 12 € kertamaksulla. Kesto 40 min. Opettajana Carita Koivula-Pukkila. 


Esiintyvät ja kilpailevat ryhmät

Jos Sinulla on aikaisempaa kokemusta latinalais- tai taidetansseista, nautit esiintymisestä ja/tai kilpalattioiden polte kutsuu sinua – esiintyvät ryhmämme ovat juuri Sinulle. Treenaat ahkerasti ja sitoudut viikottaisen koreografiatunnin lisäksi käymään vähintään yhdellä toisella viikkotunnilla. Ryhmissä pääset osaksi iloista, ihanaa ja tanssia rakastavaa joukkoa.

Vapaat paika kevätkaudelle 2024:

Tannery Dance Team (1 paikka, kilpatanssi tai taidetanssitausta, taitotasovaatimus, edistyneet)

Las Mujeres  (1 paikka, kilpatanssi tai taidetanssitausta, tasovaatimus jatkotaso)

Russells performing group (2 paikkaa, taidetanssitausta, tasovaatimus jatkotaso) 

Caribbean show (1 paikka, caribbean alueen tanssitausta, tasovaatimus jatkotaso)

// Huom! Haemme joukkoomme myös tanssista kiinnostuneita miehiä. Takaamme laadukkaan valmennuksen, hyvän porukan ja mahdollisuuden patsastella parrasvaloissa! 


Takaisin ylös