Skip to main content

”Tanssi on niin paljon muutakin kuin askelia tai tekniikkaa, se on ilmaisua ja ihmisenä olemista sekä kasvamista. Viehätyn aina uudelleen uusista tanssijan aluista, olivatpa he lapsia tai aikuisia. Ja olen mielelläni tukemassa jokaista yksilöä heidän omalla tanssipolullaan.”

Carita Koivula-Pukkila

Rudancon perustaja ja taiteellinen johtaja Carita opettaa Rudancolla lapsia ja aikuisia. Lajeina ovat mm. Latinoshow, Bailatino, kunto- ja venyttelytunnit sekä Baletti. Lisäksi hän valmentaa esiintyviä ja kilpailevia ryhmiä.

Caritan juuret ovat kilpatanssissa (vakio- ja latinalaistanssit). Hän löysi tanssin elämäänsä vasta aikuisena 30-vuotiaana ja sen jälkeen ei ole kulunut päivääkään ettei hän tanssisi. Kilpatanssia Carita harrasti yhdessä puolisonsa Heikin kanssa ja saavutuksina voidaan mainita esim. SM-pronssi kilpatanssin joukkuekilpailussa. Carita kouluttautuu ahkerasti tanssin parissa edelleen, hän on suorittanut mm. Tanssitaiteen opintoja avoimessa TEAK:ssa sekä opiskellut balettia, jazzia ja nykytanssia.

Carita vahvuus on LatinoShow, jossa on mahdollisuus hyödyntää monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti kehoa, ilmaisua, liikettä ja erilaisia tanssilajeja yksin, kaksin ja ryhmässä. Omalla esimerkillään Carita haluaa rohkaista kaikkia tanssista kiinnostuneita heittäytymään rohkeasti mukaan tanssin maailmaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai muuhun katsomatta! Tanssi kuuluu meille kaikille!

Opettajat

Russell Adamson

Russell Adamson on kansainvälisesti tunnettu tanssija, koreografi ja opettaja. Nykyisin hän opettaa mm. Tampereen Konservatoriolla ammattitanssijoita. Hänen tuntinsa ovat fyysisiä ja palkitsevia. Russellin koreografioita on nähty monilla suurilla ja kansainvälisilläkin näyttämöillä, teattereissa ja kilpailuissa.

Russell suhtautuu tanssiin ja opettamiseen antaumuksella ja opettaa kaikentasoisia tanssijoita samalla intensiteetillä. Russellin oma tanssitausta on katutanssissa ja itsepuolustuslajeissa. Myöhemmin hän on opiskellut lukuisia eri lajeja ja tekniikoita. Russel opettaa Rudancolla keskiviikkoisin ja lauantaisin. 

Kati Niiniviita

Karismaattisen tanssinopettaja Katin tanssitausta on vahvasti kilpatanssissa (vakio- ja latinalaistanssit), jota hän harrasti aktiivisesti nuoreksi aikuiseksi asti. Hän onkin toiminut useita vuosia myös kilpailevien parien valmentajana. Myöhemmin hän on ohjannut lukuisia erilaisia tanssillisia ryhmätanssitunteja useiden vuosien ajan. Energinen Kati opettaa LatinoShow alkeet ja JustJam -tunteja. 

”Minulle tanssi on vapautta, omaan kehoon tutustumista ja ennen kaikkea hyvää mieltä ja energiaa.”

Marissa Wallenius

Marissa on abivuotta aloitteleva opiskelija Porista. Hän opettaa Rudancolla K-POP (12-8) tanssiryhmää. 

Tanssia Marissa on harrastanut noin 4 vuotta. Hänen kiinnostuksensa tanssiin heräsi, kun hän löysi k-popin, jossa häntä kiehtoo erityisesti uniikit ja monipuoliset koreografiat. K-popin street-vaikutteiden ansiosta Marissa päätyi myös street-tunneille, joilla hän kehittää jatkuvasti omaa tanssijuuttaan. 

Olen todella innoissani siitä, että pääsen jakamaan muille tanssin iloa opetuksen kautta! Tervetuloa mun tunneille!

Marissa Wallenius

Jenniliina Stenfors

Jenniliina on kasvanut lapsesta aikuiseksi kilpatanssin parissa ja jo nuoresta lähtien valmentanut lasten kilpatanssiryhmiä sekä ohjannut Bailatino -tunteja. Tanssiin hurahtaneensa hänellä on kokemusta useista tanssilajeista (mm. flamenco, reggaeton).

Jenniliina motivoituu uuden oppimisesta ja itsensä haastamisesta. Tanssi on tosi hyvä tapa irrottautua arjesta ja lisätä sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Ihana, iloinen ja säteilevä Jenniliina Stenfors opettaa lasten LatinoShowta  (7-12v) ja Bailatino alkeiden alkeita. 

Jenniliinan aitous ja läsnäolo tulee esille erityisesti näyttämöllä, se vangitsee katsojan. Tämä nainen uskaltaa sanoa että esiintyminen on ihan huippua! 

Arto Hautamäki

Artolla on erittäin monipuolinen ja pitkä tanssitausta aina lavatansseista lattareihin ja kilpatanssin 10 -tansseihin. Kilpatanssissa Arto ylsi ylimpään taitoluokkaa eli A-luokkaan yhdessä Rudancon toisen opettajan Kati Niiniviidan kanssa. Lisäksi Arto on suorittanut Kilpatanssin ja Rock’n swing tanssien ohjaajakoulutuksen.

Salsaa ja Karibian alueen tansseja hän on tanssinut ja opettanut 16 vuotta. Hän on tehnyt tanssimatkoja aina Kuubaan asti ja onkin saanut parhaat oppinsa Kuubassa ja kuubalaisilta.

Arto opettaa Rudancolla parisalsan alkeis- ja alkeisjatkorymää aina sunnuntaisin klo 18.40 alkaen yhdessä Caritan kanssa.

Maiara Söderman-Vaz

Maiara on syntynyt musiikkia ja tanssia ympäröivässä maassa ja perheessä, joten aivan pienestä asti hän on tanssinut ja laulanut. Maiaran on harrastanut vuosien varrella balettia, joukkuevoimistelua sekä erilaisia tanssilajeja. Lisäksi hän on ohjannut lasten voimisteluryhmiä. 

Miairan unelma on saada tanssia paljon ja kehittyä tanssissa jatkuvasti eteenpäin. Tanssi merkitsee hänelle stressin poistoa, urheilua ja hauskanpitoa samaan aikaan.

Maiara opettaa Rudancolla TikTok -tanssikurssia 8-12 -vuotiaille. Lisäksi hänen tanssiaan voit nähdä Dancing Queens -esiintyvässä ryhmässä. 

Susanna Sarja

Susanna on ohjannut liikunnallisia ja tanssillisia lastenryhmiä vuodesta 2007
alkaen monissa urheilu- ja voimisteluseuroissa. Oman tanssipolkunsa Susanna aloitti
lapsena nykytanssin ja showjazzin parissa. Tanssiminen vei pienen tytön sydämen
niin, ettei tanssiharrastukselle ole näkynyt loppua aikuisenakaan. 

Ammatiltaan Susanna on alkukasvatukseen erikoistunut luokanopettaja ja erityisopettaja sekä
kahden pienen lapsen äiti. Rudancolla aurinkoinen Susanna ohjaa 1–3-vuotiaiden
tanssillista muskaria.

”Tanssi on ihana virkistävä tauko arjesta!”: sanoo Susanna ja toivottaa kaikki
tervetulleiksi 1-3 -vuotiaiden tanssilliseen muskariin. 

Maria Helinkö 

Maria aloitti tanssimisen 17 -vuotiaana ja on tanssinut aina siitä lähtien mm. balettia, jazzia, nykytanssia, teatteritanssia, lyricalia ja showjazzia. Maria on intohimoinen tanssija ja hän kehittää omaa tanssia aktiivisesti edelleen. 

Maria opettaa Rudancolla balettia aikuisille ja yli 15 -vuotiaille. Lisäksi hänen tanssiaan voit nähdä Tannery Dance Team -esiintyvässä ryhmässä. 

Maria on selkeä ja rauhallinen opettaja. Tunneilla pysyy hyvin kärryillä ja opetus etenee vaiheittain aina askeleesta toiseen. 

Terhi Heino

Terhi on tanssinut pienestä pitäen, balettia ja jazzia vuosia tanssikoulussa sekä itsekseen kotona. Tanssi on Terhille suorastaan intohimo, tapa ilmaista tunteita ja itseään. Hän on koko aikuisikänsä opettanut tanssia eri muodoissaan ohjaamalla sekä lattaripohjaisia tanssitunteja että zumbaa.

Terhin tunnit ovat täynnä positiivista energiaa ja iloa, mikä tarttuu varmasti hyvänä olona myös oppilaille! Terhi toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan bachata-kurssille ja sanoo odottavansa jo kovasti, että päästään aloittamaan!